Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målad poesi

In i bilden
ögat söker
en linje
ett tomrum
blir ögat
blir sinnet

Bjuden på nya resor

Öppna det inre ögonlocket
skåda ut
för att kunna skåda dig själv
vad ser du?
där i dig själv

Ilska
hämnd
eller?

Kanske glädje
kärlek

Eller ser du sorgen jag målade underst?




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-18 23:37



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Vilken tjusig "knorr" du skapar med den sista meningen. Andemeningen gick som ett spjut rätt in i själen, för det är just den sorgen jag alltid själv försöker dölja, med mitt sätt att vara, att skriva.
Jag tror att ingen glädje är riktigt sann om man inte först vet vad sorg innebär.
2018-09-12

  Fulbergarn
Ja snyggt verkligen!
2018-08-19

  träsnidaren
Snyggt. Det där med hur du ser på saker är intressant tycker jag...fin text..
2018-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ