Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri bortom världens vackraste fängelse

Fri och hopplös
i rymdens lugn
fri och oförmögen
att försöka

foten ligger tung
på gasen
när jag blåser ifrån
min egen storm

hopplös och fri
på öppna vägar
oförmögen och fri
bortom gravitation
bortom trånande hjärtan
världens vackraste
fängelse




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-19 21:54



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Skapar starka känslor, mycket bra och en stormkänsla
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP