Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till alla poeter

I datorns ordflöden
rinner hatet
som en flod
AJ!!!

Men...
det finns en sida
med enbart kärlek
Som en frihet
NAJS!!!




Fri vers av Betzy
Läst 304 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-08-20 12:15



Bookmark and Share


  Tina79
Ja bra skrivet mammsen??
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Betzy