Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cinnamon.


Vi är varandras ensamhet

Sörj för oss, låt de ofunna barnen
lapa mjölk och kåda
ur en skål av blad
låt döende harar kura vid ditt bröst
deras saktande hjärtslag
dröm för dem
dröm doften av tistelblommor
och dunet vid deras tinningar
det tunna solljuset längs stigen
rasslandet av asplöv
dröm för dem vi förlorat
underarmarnas skuggningar och dagrar
baka bröd av kanel och mörk jord
trädens vajande skuggor
lägg det ännu rykande vid stenen
dröm att vi andas




Fri vers av Grävling
Läst 434 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2018-08-20 14:40



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett underbart stycke poesi som ett musikstycke som går utifrån och in!
2019-06-23

  Aisha VIP
utsökt vackerhet både i språk och bild!
bokmärker!
/Aisha
2018-08-21

  Kungskobran VIP
Poesi av klass, orden flyter fram som musik
2018-08-20

  Nanna X
den doftar, din dikt. av skog och kanel. tack!
2018-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling