Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord är magi

Hur många berättelser ryms i en kropp
Från tå till knopp
Från start till stopp

Många storys med olika omslag
Vävande inslag
Bosätter sig i våra anlag

Från ögon till tunga
Från vers till att sjunga
Ord som smälter, börjar att gunga

Spelar på strängar i ömt register
Spelar på tunga i klister
Läker små brister

Ord och berättelse i symbios
Skapar nycklar till obrytbart lås
Leder oss till landet Oz.




Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 200 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-20 22:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord är magi.
2018-09-12

  Nils-Robert
Magiska rader.
2018-08-22

  Fulbergarn

kalasrimmat om ord
ligger på ditt bord
i vår höga nord
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem