Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad du än må tycka!

Om jag är klar!?
Ärligt talat vet jag ej!
Har hört att det finns de som vet.
Kanske bär de på sanningen
Eller alla svaren.

Jag själv är en vilsen själ.
Så hur ska jag veta om jag är klar!
Det enda jag är klar över
är att det är min egen värld!
Resultat eller ej
men min alldeles egen.

Vad du än må tycka!




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-21 04:00



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Tycker mycket om din dikt, och bokmärker för att de påminner mig om hur vilsen jag en gång varit, men inte längre är.
Tack :)
2018-09-15

  Hopplös själ
Ja,jag vill nog vara vilsen i viss mån!
Är inte ett dugg övertygad om någon livsåskådning alls!
Det enda jag verkligen inte är vilse inför är döden.
Den lär dyka upp! :)

Om vilsenhet är min identitet?
Ja, till en rätt stor del!
Känner mig inte oroad av det!
För mig är inte vilsenhet med nödvändighet något hemskt eller oroande.
Det kan till och med vara befriande.
Skulle jag däremot vara vilsen ständigt och i allt så vore det nig en annan femma.
2018-08-21

  Larz Gustafsson VIP
VILL du vara vilsen?
Är vilsenhet din identitet?
2018-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ