Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resonemang i ett dunkelt hörn

det smyger sig in troll från höger och vänster

den lilla fåniga billiga mobilen går på sin höjd

med på att laddas, men sen är det stopp

 

inser att jag nog snart är helt förlorad

hur ska man annars tolka kylan som likt

en kolasmet smyger sig in i min kropp

utan minsta tecken av sötma på tungan

 

av bara farten så blir stämbanden

alldeles ruskigt stilla och trögflytande

och äntligen förstår jag vidden av att

leva ensam i så många år efter en

skilmässa kanske tär på psyket mer

än vad jag insett där jag suttit

mitt i en svår dimma som inte alls

gick att vifta bort som en fluga

med allsköns aktiviteter

som också blivit färre och

påmint om försöken att på

uppmaning inlämnad hos

en granne med barn

samt en schäfer; att gå på

lina mellan 2 st köksstolar

Minne eller fantasi går ej att

avgöra, men det kan ju också

vara ett skyddande av den lilla

lilla livsgnistan vi alla föds med

förhoppningsvis; för att alls få

en chans att delta på ett  hörn

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-21 19:45



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Du har luvsgnista. Vattna den omsorgsfullt.
2018-08-22

  ULJO
Fin avslutning på en bra text
2018-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP