Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjungs kanske... Fjäril Vingad...


Ord och ingen visa...

Handen hastar, pennan rör sig
ord dikteras kvickt och fritt.
Under nattens tysta timmar
texten sitter som ett kitt!
Tanken lättar kring min tinning
orden flödar som i ström
men min hand nått annan sanning
*** glöm, allt glöm! ****

Om sorg sen mitt hjärta trycker
ditt stift tas, med ryck igen!
Om du världen elak tycker
odla en ny vänskap den!
Molnet, som min framtid skymmer
för din dolda falska dröm
ett helt onödigt bekymmer
*** glöm, mig glöm!***






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-22 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt