Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon som jag har blivit för dig.

ändrar mig
för dig
glömmer bort mig själv
för dig
blir någon annan
för dig
men du vill inte ha
mig
du vill inte ens ha
”mig”
hon som jag har blivit,
för dig




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-22 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT