Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


och hela han luktade som mitt favorittuggummi

och sedan
hans hand på mitt lår
hans andetag som en lätt vind mot min nacke
och två läppar som sakta letade sig upp över min hals

jag harklade mig
prövade att formulera ord bakom tungan
innan jag till slut lyckades få fram:


- jag kanske borde gå nu





- du kanske borde stanna,



svaret kom blixtsnabbt
han tittade inte ens upp
för att möta min blick



och
jag som lovade mig
själv att aldrig falla
visste redan då att
jag var


fast.




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-31 17:55



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jag vet precis vad du menar!
Fint formulerat och med en lite sorglig underton av den önskan som ligger bakom orden.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT