Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klass 3-varning: storm.

det är utfärdat en
klass 3-varning
för storm
i mitt hjärta
den är uppkallad efter dig
och hur mycket jag än försöker
stå emot den
så kommer den
dra in över mig
ta sig in i mig
riva upp mig
förgöra mig
och sedan svepa vidare
och lämna mig kvar
som ett tomt skal
och likt förbannat kommer
jag tycka att den är den finaste
naturkatastrofen som någonsin
existerat




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-22 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT