Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(L)


när jag är som en fallande stjärna

vart är du
vart är dina händer
när jag behöver dem
jag är som en fallande stjärna,
snälla, plocka upp mig inatt

jag väntar på
någonting stort att hända
att hjärtat ska göra revolt
skrika ut fyra bokstäver
som bildar ett namn som
min puls rusar sig hög för

det känns nytt,
känns speciellt
som att komma hem varje gång
man tittar upp bakom vita väggar
ser ett ljus i slutet av korridoren
när man vet att där är du

blundar lite försiktigt och
undrar varför det känns så här
undrar hur man lät sig själv falla
hur världen plötsligt kan snurra

undrar vart är du
när jag behöver dig
vart är dina händer
när jag behöver dem

när jag är som
en fallande stjärna,
plocka upp mig i natt




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-15 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT