Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillgänglig, men aldrig riktigt tillräcklig.

att vara så fruktansvärt tillgänglig, men aldrig riktigt
tillräcklig
att ständigt stå med en öppen famn, men aldrig riktigt
känna den omsluta
dig
hur känns din hud mot mina fingrar?
hur känns din hand i min?
hur doftar du?
hur känns din blick när den vandrar över min kropp?
hur känns dina andetag mot mitt öra?
hur smakar du?
att vänta, men aldrig riktigt
veta
om det jag väntar på är en omöjlighet som förblir omöjlig
eller en omöjlighet som blir en möjlighet
att längta, men aldrig riktigt
veta
om det jag längtar efter är en dröm som förblir en dröm
eller en dröm som blir en verklighet
du klev in i mitt liv
öppnade en dörr till mitt inre, utan att
knacka på
du klev in
stampade
trampade
slet upp den där jävla dörren
till mitt inre
mitt innersta
och där är du nu
utan att du någonsin bad om lov
och här är jag nu
och är så fruktansvärt tillgänglig
och även om du är här nu
så är jag inte säker på att
du vill vara där
i mitt inre
mitt innersta
så varför är du då där?
varför står jag då här
och är så fruktansvärt tillgänglig
redo
väntande
längtande
efter din hud mot mina fingrar
efter din hand i min
din doft
efter din blick när den vandrar över min kropp
efter dina andetag mot mitt öra
din smak
så redo
väntande
längtande
så tillgänglig
men aldrig riktigt
tillräcklig




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-22 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT