Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I valet å kvalet!

Frågan om Gallok

ligger på regeringens

bord,

 

skall det bli någon

gruva där i Jokkmokk

som inte samerna

vill ha!

 

en gruva där skulle

förstöra så mycket,

Så får det inte bli,

 

Vår ursprungsbefolkning

måste få sin rätt!

Vi alla måste värna dem!

 

 

 




Prosa av Niliboy
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-23 13:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Vi alla måste värna dem!"
2019-02-15

  Fulbergarn
Låter som du har rätt!
2018-08-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag håller helt med dig!
2018-08-23

  Marita Ohlquist VIP
Skall bli mycket intressant att se hur det blir!
2018-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy