Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det dragningkraften...

Det är ju inte alls så
att jag är liten kortväxt
utan mera så att jag är
lite närmare jorden
än många andra...




Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-24 17:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Där du nog har rätt, på hjärtat det sätter sprätt, vara som lärkan glad just, föredraga bris som pust, lätta hjärtat sitt på eget sätt.
2018-08-25

  Fulbergarn
Ja visst :) precis

Jordnära
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt