Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll koll på ögat...

Munnen den mycket rörs
men i det uppspärrade ögat
därifrån det hörs
en klar, stark talande ton
att det tittar åt ett helt annat håll
som på något bättre har fått koll
och som tydligt visar
vad som verkligen
betyder något
och som just nu
för ögat
spelar bäst
mest roll!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-25 09:45



Bookmark and Share


  limerick
Just så - en blick kan säga mer än tusen ord.
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt