Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BOTTENVIKEN


Fryser du inte om fötterna?

När vinden rasslar i vassen

och löven dansar i stilla strömmar.

Då solen ligger mjukt vid dina axlar

och klär dig i skimrande skrud.


Fryser du inte om fötterna?

När granarna sänker sina grenar

och sluter sig tätt mot din hud.

Då det sprakar som eldaglöden

och isarna ger täcke av dun.


Fryser du inte om fötterna?

När månen slumrar vid din sida

och stjärnor viskar om svunna tider.

Då kalla stenar mjuknar av mörkret

och bäddar in dina fötter i snö.





Fri vers av Sandra Hjärtedal
Läst 583 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-26 06:46



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint! <3
2023-10-13

  Fulbergarn
Härlig bild
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal