Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOVA

Dolda sorgers gömmor
skam och tårar lurar
hon gömmer sig ibland
sök bland glömda murar

Namnet ditt hon ropar
hon letar efter dig
Öppna upp och lyssna
hon letar efter mig

Snälla tankar tänkta
hon växer alltid stark
Mjuka röster talar
hon finner stadig mark

Gömda mörka skrymslen
är ingen plats för dig
Du vackra sköra inre
stå stolt här bredvid mig




Bunden vers av Sandra Hjärtedal
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-15 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal