Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EDDA

Vi är de stora flodernas vatten
och viddernas breda front
Tyngdlagen försvinner med oss
mot rymdarnas horisont

Vi är grottornas dunkla skuggor
och skogarnas djupa myr
Dimmorna dansar för oss
ger löften om äventyr

Vi är tidernas alla åldrar
och bergens vilda sång
Världshaven stillnar av oss
när vi säger; Det var en gång…




Bunden vers av Sandra Hjärtedal
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-15 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal