Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIV

Vi träffas ner vid vattnet
Där vinden rasslar i vassen
och löven dansar i stilla strömmar
Där skymning vilar mot horisont
och månen fyller våra drömmar

Vi träffas bort vid berget
Där granar sina vår-skott bjuder
och veden sprakar av eldaglöd
Där tallar växa tåligt starka
och lingonens kind blir röd

Vi träffas in vid skogen
Där blåbär kisar mot solen
och trollsländor susar förbi
Där tjärnen blinka mot himlen
och våren kan famnas där i

Vi träffas in vid skogen
bort vid berget
ner vid vattnet

Vi träffas där




Bunden vers av Sandra Hjärtedal
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-15 08:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och drömskt.
2023-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal