Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VALERIA

VALERIA

Aldrig är det vackert
att bryta upp
från det som bränt

Aldrig är det vackert
att ge sig hän
från det man känt

Aldrig är det vackert
förrän tiden gått förbi
Ty vacker är hon
livet, styrkan, kraften
och allt som ryms där i




Bunden vers av Sandra Hjärtedal
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-15 08:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal