Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DHYANA

Långt från folkets stad
och tusen inre kollisioner
In bland aspens blad
formas milda toner

I brisens ljuva andetag
hjärtat växer stark
Helig värld av annat slag
ges av kraftfull mark

Ovan trädets krona
färgas nya perspektiv
Natur och själ bli unisona
reder ut ett känsloliv




Bunden vers av Sandra Hjärtedal
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-15 08:11



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Panteistisk meditation i harmonisk form med viss arytmi i metern.
2023-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal