Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara några ord som fastnade på vägen när jag var ute och gick en stund ... Funderade och begrundade en och annan erfarenhet som lagt grunden till insikten jag nu har om vem det är jag i mitt liv vill ha ...


Om behoven och deras periodicitet ...

... är jag innerligt väl
medveten
när det gäller dig
och den verklighet
du stundom delar med mig ...

Ibland du mig behöver
och andra gånger ej

Det beror på vad du vill
såsom till exempel
om det handlar om
multipla explosioner
in extreme
då är vi ett 
oslagbart team

i andra situationer
är det som gäller
vågen eller raketen
och allt annat 
du finner njutbart
i de övriga paketen
du vet att du får
när helst du så vill
av mig
innan du åter går

Men med tiden
förändras situationen
då tilliten jag för dig känner
börjar förskjutas 
mot att vi enbart bör vara vänner

Ty även om det är 
en nästintill oslagbar
och njutbar begivenhet
att få ge dig det du behöver
har det alltmer kommit att bli
en alltför smärtsam känsla
du lämnar kvar hos mig
när vårt underbara möte är förbi
och du åter går
när du fått det du vill ha 
och allt är över

Du behövde din frihet
och så behövde också jag
Men att jag lät dig 
komma och gå
precis närhelst du så ville
var för att du fick mig
att tro på att jag
var ämnad för dig

Du var min tjej
och jag var din kille

som råkade ha
dille på dig ...

Men nu känns det 
inte riktigt likadant 
som det gjorde förut
Ty för var gång du går
när det är slut 

och lämnar kvar
lite mer av den där känslan
av övergiven ensamhet
som blivit allt större
genom åren

ju fler blir 
de infekterade såren
i djupet av mitt hjärta
och i det inre av min själ

Har kommit till insikt om
att ju mer du ej
kommer till mig
 när jag behöver dig
ju mindre jag dig saknar
när du väl åter lämnar mig

Vilket tarvar att jag fattar

ett synnerligen svårt beslut

Ty du är helt uppenbarligen
ej ämnad för mig
för om du hade så varit
hade du inte fortsatt 
att bara komma när du vill
för att njutning få
utan också stannat kvar
lite till
mer än blott bara då och då
för att se, känna och höra
vad jag behöver 
av dig få ...

Så därför bjuder jag dig farväl
en gång för alla
och låter ridån en sista gång falla
Ty där ute någonstans 
väntar den dig som är ämnad för mig
men hon är inte du
för när hon väl kommer
lämnar hon inte mig ...

 

 

 

 

 

________________________

Tidigare publicerad här i juli 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-26 07:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Förr eller senare faller ridån,
men , Je ne regrette nien
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP