Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blommorna börjar falna men aldrig i hjärtat


Augusti

.                                          Augusti

                      Blommorna börjar falna 

                       likt löv för löv i guld och brunt

                      singlar faller tyst kyssta av livets tår

                        ändå kvar evigt i mina drömmar

                      i en krans som lysande pärlor 

                              i mitt hår.




Fri vers (Fri form) av aol
Läst 686 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2018-08-27 12:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jättefin!
2019-02-06

  Blått Norrsken VIP
Mycket vacker i eftertänksamhet .
2018-12-08

  Lottie Ålhed VIP
Stämningsfullt, vackert!
2018-12-04

  Johan Strömstedt
Precis så här skall man närma sig hösten, försiktigt och insiktsfullt.
FINT!
2018-09-21

  Lars Hedlin
Mycket fint fångat!
2018-09-02

  Engel
Det här var nog det finaste du skrivit!
2018-08-30

  Fem hjärtan VIP
Mycket vackert och känsligt skaldat!
2018-08-30

    Max Poisé
Fin och stämningsfull
2018-08-29

  Iréne S Räisänen VIP
Vackert, vännen. ;)
2018-08-29

  ecel
Vackert!
2018-08-28

  Anya VIP
Vackert om höstkänslan som håller på att infinna sig.
2018-08-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin höststämning i din vackra dikt!
2018-08-28

  Maj-Lis VIP
Vackert skaldat
2018-08-28

  Alysse VIP
Naturens ljuvliga skönhet
smeker våra sinnen
i din vackra dikt
2018-08-28

  walborg
Varmt tack
2018-08-28

  Palett
Fin text om naturens gång mot höst !
2018-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Naturen förbereder sig för vintervilan, men sommaren bevarar vi i våra minnen!
Bra skrivet.
2018-08-27

  ULJO
Hösten gör sig påmind. Fint skaldat
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol