Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidigare publicerad i juli 2016, men det förmedlade budskapets innebörd och mening saknar bäst före datum ...


Att behöva någon att älska ...

... och känna sig
älskad av
för att i såväl
kropp som själ
kunna må verkligt bra ...

... är inget tecken
på osjälvständighet ...

Det är blott 
en naturlig bekräftelse
på en sund medvetenhet
om sin mänsklighet!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-28 22:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad mänskligheten står för är inte föredömligt.
Rekommenderar det "omänskliga"
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP