Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvärtom...


Jag har alltid
Förknippat dig med vinter
Is, snö och kyla

Konstigt

Du är den person
Som har den varmaste
Inre glöd

Jag någonsin har träffat...


TT

(c) 2018




Fri vers av TT
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-29 09:42



Bookmark and Share


    Anneli A
:)
2018-09-01

  Maiah VIP
Visst är det underligt men en väldigt vacker tanke att se kärleken som en årstid
2018-08-31
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT