Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den styve diktaren!

Molnen på himlen

döljer ej det blåa

jag längtar ordet

det förlösande,

himlen helar

 titta du också

ja, å titta på

träd också,

gör dig till

en del av

naturen!

Å, vi älskar

dig!

Det finns så

många styva

Poeter!

 

Titta på himlen å träd helar trötta ögon! Sade en naturläkare till mig!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-29 09:52



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Naturen, är en läkande kraft! Den kräver vår omtanke.
2018-08-29

  Marita Ohlquist VIP
Vi måste vara rädda om naturen både för oss och våra efterlevande!
2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy