Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tänkt så mycket på sistone



Om livet

Och om det verkligen är värt all den ansträngning som den så obarmhärtigt kräver

Som om det skulle vara någon slags nyhet


När det fortfarande var sommar

Så skrev jag någonstans:


Bara shorts och T-shirt i en kavalkad av förväntansfullt hopp

Om att allting skulle gå så som väntat

Så som man så innerligt önskade att det skulle kunna bli

Oförarglig

Så härligt

.....................

Men döden sitter på min axel

Som ett sista ögonblick av bekvämlighet innan livet skulle börja på riktigt

Som om

Som om


Som om någon form av mirakel skulle inträffa

Precis som om hoppet fortfarande vore intakt



Jag antar

Antar att jag lämnar med de orden såhär

Nakna ord i intet av allt

Saknaden är i grunden av det som är kallt

Saknaden av känslor kända

Drömmen som dör sakta men säkert

Förväntningar som ingen del av verkligheten har

Du vet nog

Du vet nog säkert




Fri vers av Föll
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-29 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Föll