Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänka fritt

Det är livsviktigt att tänka på hur man tänker

Visst är det viktigt att man får tänka fritt

Och att man får tänka fritt är förpliktande




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-29 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP