Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänlig omtanke i all enkelhet

Jag har ett minne från våren 1955

när jag på natten kommit hem

från skolans realexamensfest

i samhället tre mil hemifrån

När jag stiger in i köket

ser jag en handskriven lapp

där min kära mor skrivit

att hon satt fram en skål med pepparkakor

till mig och kall mjölk i kylskåpet

Oh! vad det smakade bra i denna stund !

Jag kunde inte ha önskat mig något annat gott

eller storstilat i denna stund !

Det var så fint att jag minns det så klart

även i detta nu!




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-30 04:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ja det är väl det som man
saknar ibland. Snällhetens
Omtänksamma pepparkaka
I denna alltmer jäktsamma
Tid?
:}


2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP