Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nassarnas klamp

Klamp, klamp, klamp
nu hörs igen
nassarnas tramp

Vi måste mota dessa troll
till en öde ö
där kan de spela sin roll

Där kan de syssla
med sin omnipotens
på sin alldeles egna frekvens




Bunden vers av Betzy
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-30 14:01



Bookmark and Share


    Betzy
Wow, vilken fin kommentar. Tackar och niger.
2018-11-20

  Anders Frankenberg Waster
Måhända mer humoristisk än lyrisk. Men det skall fan till att vara lyrisk när det klampar sådär....!
Den känns spontan, och uppriktig.

Och jag tror vi är många (trots allt) som delar den indignation, och frustration, som dikten präglas av !

2018-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Betzy