Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunna vita linjer

tunna vita linjer
när morgonsolen tränger sig på
tvättar samvetet i handfatet
kramar ur
klär min kropp
med tunna vita lögner
men mitt sår lämnar ett spår på vägen ut
sedan vid cykelstället
möter en tanke som grumlar världen
och de tunga molnen på himlen
kommer
rasar ner




Fri vers av marsvatten
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-30 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marsvatten
marsvatten