Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FERNANDO?

OH FERNANDO...
Heta nätter
oss försätter
i ett hetsigt rus av mod...

OH FERNANDO...
Vi ett stycke
som fått tycke
för en annan kramar kod...

OH FERNANDO...
Ditt altarbröst
väl förvaltar
armar som luntan tänder...

OH FERNANDO...
Det som sker våra länder
väl ej händer
i andra länder...





Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-30 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt