Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utstrålning delux

 

 

Du stod där

lätt lutad mot 

väggen

med fotsulan 

som stöd

din aura

oslagbart

frestande




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 263 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-16 15:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du ser också sånt, ser jag. Visst är det underbart.
2018-09-27

  Fulbergarn
svårt att skriva det bättre
2018-09-16

  Bodingen VIP
Pssst jag såg dig också...

Skoja bara he he
2018-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik