Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det helgade örat!

Jag vill så gärna tala

men inte många hör

de lyssnar inte på mig

för vi har välfärd här

jag griper mig om halsen

tills ögat faller ut,

snart så är det slut!

men innan skall jag

skriva en dikt om frid å ro

jag skall skriva den i tårar

vätta en tangent!

Tackar dig som läser

Tycker det är kul!

Inte något offer

ty man e en filur!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-02 11:32



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kul när nån läser- håller med.
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy