Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj, oj, oj...

En gift man han säger till Frej
Han va´t kär i fem år, i en tjej...
Säg det till din fru
direkt sa vännen nu...
Nej, sa han, då slår hon ihjäl mig...




Bunden vers (Sonett) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-02 16:13



Bookmark and Share


  ULJO
Aj aj aj
2018-09-03

  Fulbergarn
Ibland är det läge
att knippa läpp
hjärnsläpp
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt