Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte vid sandlådan

Vid sandlådan
är det möte

på menyn
står det

sju sorters

sandkakor

alla gräver
efter sanningen

silar bort
det grovkorniga

i hopp att
finna det finkorniga


det stinker från
en grop intill

spill

från

en katt

bland
hermelinerna

någon
försöker

få bort

odören

men

allt fallerar

till en
enda

sörja




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-02 22:29



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Pajdeg av sand. Måtte man inte få den i ögonen.
2018-09-03

  Fulbergarn
valdebatt
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter