Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och vår-aren från Slite

En sol-och vårman från Slite

med kyssar och smek som gebit é

ibland ganska slak

för i varje gemak

vill var kvinna ha mer - "bara lite..."




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-03 12:21



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
och han får "ligga" i lite mer kantänka.
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP