Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den händige mannen från Röjden

En händig man ifrån Röjden

gjorde frun till en gladlynt och nöjd en

för presenten han gav

var en särskild sorts stav

som han svarvat och snidat i slöjden




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-03 12:23



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Lite fräckhet också . kul !!
2018-09-10

  Öknens Ros VIP
haha välsvarvad antar jag!
2018-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP