Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är inte till för oss

Och när man tänker på det så är det svårt att förstå vad som gick fel.
Hur vi två som älskade, vi som älskade så,
kunde gå åt varsitt håll.
Aldrig mer vi.
Aldrig mer som förr.
Aldrig mer kärlek.


Jag saknar dig.




Fri vers (Fri form) av Projekt överleva
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-03 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Projekt överleva