Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brudparet från Brest

Ett bröllopspar från Frankrikes Brest

förvirrade sin vigande präst

- vår brudgum tog hormoner

så han blev mest som en hon är

Men det blev ändå ring, kyss och fest!




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-04 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP