Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"återtåg eller ej?"


Betänksam förändring




Flamberade lögner
Kan vara nog så

Eldfängt upphetsande
och smakrikt att inmundiga

Men så nån gång
Upptäcker man sotet

Den uppbrända sanningen

Undrar vad man svalt
Och ifall det uppbrända

Har någon betydelse längre
Och om man vill återgå

Till det som var
sanning
en gång i tiden

Om den ännu har
Kvar sin innebörd
i nuet?

Efter alla de förvanskade
Ordföljderna. ..

Som hunnits med att
intas i verkligheten.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-09-04 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP