Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upprorisk skuggboxning

 

 

slåss 

för

mig

själv

 

gonggongen 

ljuder

 

vilken sida

står jag på?




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-05 08:57



Bookmark and Share


  Stay Golden
Center stage, right here, right now ^^
2018-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik