Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärntvätt (Eller Kristerssons bulle)

 


 


Rika påstår skatten äter upp halva bullen


menar att mänskliga parasiter är skulden


Men att deras löneavtal stjäl den andra halvan


berättar de inte för den oförstående massan


 


En utförsäkrad får noll


en hemlös noll


En rik ROT


och RUT




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-05 23:23



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
absoluta orättvisar nyttjas av de besuttna som trampar ned de utsatta i avloppsdiket
2018-09-14

    ej medlem längre
Fruktansvärda orättvisor som döljs och utnyttjas av dem som har makt.
2018-09-06
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP