Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser dem som flyr över haven



Tänker jag
att det hade kunnat vara
du och jag

Som blivit berövade på allt
vi har

Jag drömde att vi var i krig
och flydde genom skog
och över ängar

Med lera upp till knäna
började hoppet svikta

Då såg jag ditt ansikte från sidan

Och att allt kommer
bli bra

När jag ser dem som flyr över haven
tänker jag att det hade kunnat vara
du och jag...




Fri vers av Ökvinnan
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-06 17:01



Bookmark and Share


  Viksten
Så måste man tänka
Bra text
2018-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan