Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Prata och med sossar

 

 

Jag snacka med sossar också, om samma sak, som jag snacka med moderaten om. Nämligen vad ska sossarna göra, för att stävja invandrarnas rasism. Mot mig och andra med mig. Vi som inte syns i massmedia och inte hörs bland politikerna.

Tro det eller ej. Men jag fick reda på, att alla andra flyttar. Därför att de har varit orsaken, till att ha dragit invandrarnas rasism - mot sig. Med andra ord förväntas jag tolka det, som att det är jag som ska flytta. Och det är mitt eget fel, att invandrare och de med invandrar påbrå. Utsätter mig för rasism på olika sätt.

I sig menade också sossen, att det som invandrarna utsätter mig för. Ska inte ses som rasism. Utan ska diskuteras vara som en sorts mobbning.

Problemet är bara det att invandrarna vet om. Var jag är född och om min sexualitet. Med andra ord så ger de sig på mig. Ur fler synvinklar än bara, att jag är vit ensam kvinna.

Så frågan till sossarna är helt enkelt.

Varför i helskotta skriker ni ut. Att alla har samma värde. Då ni inte lever efter er egen devis.

Ni vill att jag flyttar, för att jag utsätts för rasism. Ni vill att jag ska acceptera rasismen och se det enbart som mobbing. ????????????????????????????????

Vet ni om att det ljuder väldigt illa. Och visar att hos er är man bara som en öken kamel. Bärandes på alla bördor, men utan att få finnas.

 

--------------------------------------------------

Om det finns någon sosse, som är medlem här på poeter.se. Och läser denna min text. Så kan ni väl informera mig, om vad ni verkligen menar och om det ingår i ert program?

 

 
Övriga genrer (Journalistisk text) av Flicis VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-06 17:24Bookmark and Share


  Flicis VIP
Tack för din kommentar.. äntligen någon som vågar skriva öppet.
2018-09-18

  Anya VIP
Jo det finns invandrare som är rasister och tycker deras folk är mer värd. Precis som det finns svenskar som tycker så. Det berättade en god väninna för mig förra helgen. hon är invandrare och berättade att vissa inom hennes släkt tycker att de är förmer än svenskar. Rasism ska motverkas vart det än må komma från.
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP