Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dom små, små detaljerna som gör´et

När man numera kommer in på mottagningen hos min vårdcentral, så möts man med glada miner och vänligt tilltal av en söt kvinnlig receptionist. Det känns som att stiga in i ett flygplan och mötas av en glad flygvärdinna; för att åka på en lustresa till någon exotisk badort istället för att göra ett läkarbesök och kanske få besked om en allvarlig sjukdom.

Tidigare bemöttes man av några buttra damer; och det kändes som att man störde. Man kan gott säga att hälsoläget på mottagningen mycket ändrats till det bättre.




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-07 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP