Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjuven från Sveg

En tjuv med hemvist i Sveg

sa: "Valuta för allt nattligt kneg

det vill man ju ha.

Bageriet? Blaha!

En bank har ju mycket mer deg!"




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-09-10 09:59



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Hurra! En limerick! Så sällan man ser en här numera. Fortsätt!
2018-09-15

  Öknens Ros VIP
Snyggt avslut på din limerick!
2018-09-10

  Nils-Robert
Bra kul limrickar !!!
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP