Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nää faktiskt...om man känner efter så


ÄRLIGT

Det finns inte ett enda skit

du kan göra
för att glädja dig själv
dig själv
på riktigt alltså


Allt du kan göra
är att glädja en annan människa
och hoppas
hoppas
på riktigt alltså
att den är en sådan
som tar emot

och har förmåga
att återgälda
återspegla
på riktigt alltså
glädjen till dig

då blir det på riktigt




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-09-10 10:32



Bookmark and Share


  Minkki VIP
osökt stiger "saligare att giva än att taga" upp i mig när jag läser Din text. Den väcker också andra tankar, om ensamma människor som inte kan glädja någon annan för att de lever totalt isolerade. Att varje möte inte kan klaffa, men när de klaffar är det extra fint.
2018-09-14

  Solstrale VIP
Delad glädje dubbel glädje så är det nog! Du uttrycker något som kan kännas beklämmande ibland och prickar rätt...
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP