Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag ropar!

Önskar bli en fattig 

korsets fattigdom

lidandets hjärta

steg på jorden ned

han fick korset

han fick spikarna

och kronen,

han ägde inget

här på jorden

Föräldrarna var

fattiga å Jesus 

visste att vägen

till Guds hjärta

är att leva i

fattigdom!

och föra ner

hans kärlek

till denna

jord!

insp. Moder Teresa Det levande ordet! Catholica.

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Niliboy
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-10 17:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens budbärare!
2018-09-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat!
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy